Redactie overig 0 reactie(s) zo 12 maart 2023, 16:53

Man in hoofd gestoken bij ruzie op het Centraal Station in Eindhoven

EINDHOVEN – Een man raakte gisteren lichtgewond nadat hij betrokken was bij een steekincident op het Centraal Station in Eindhoven. De verdachte vluchtte richting de Fuutlaan, hij is nog niet aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen.

Ruzie

Rond 17.00 uur ontstond er een ruzie tussen twee mannen in de hal van het station. Hierop werd het 43-jarige slachtoffer in zijn hoofd gestoken. Het bleef bij een oppervlakkige verwonding. Het slachtoffer is hiervoor medisch behandeld in het ziekenhuis waarna hij in gesprek ging met agenten voor het doen van aangifte.

Wie weet meer?

Het een en ander is vastgelegd op bewakingscamera’s, maar dit geeft geen duidelijk beeld wat er nu precies is gebeurd. De politie komt daarom graag in contact met mensen die mogelijk de ruzie hebben zien gebeuren. Of iemand die meer kan vertellen over de verdachte of hem zelfs daarna nog in de omgeving van de Fuutlaan/ Centraal Station heeft gezien. Laat het weten via 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.