Redactie overval 0 reactie(s) wo 08 december 2021, 17:03

Man uit Eindhoven en zijn vriendin bedreigd, mishandeld en beroofd

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Op de Hoge Filterweg in Rotterdam Oost vond dinsdagavond 7 december een gewelddadige overval plaats. Vijf mannen met gezicht bedekkende kleding bedreigden het 21-jarige slachtoffer met onder andere een vuurwapen. Hierop ontstond een korte worsteling waarbij het slachtoffer lichtgewond raakte. Verschillende waardevolle spullen zijn door de overvallers buit gemaakt. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Het was rond 21.30 uur toen de 21-jarige man uit Eindhoven met zijn vriendin een portiek aan de Hoge Filterweg binnenliep. Aldaar werd hij bedreigd, mishandeld en beroofd van verschillende waardevolle goederen. Het slachtoffer raakte lichtgewond door de worsteling die ontstond. Hij is nagekeken door het ambulancepersoneel. De verdachten zijn met de buit gevlucht richting een klaarstaande rode auto, en in onbekende richting weggereden. De politie doet onderzoek naar deze heftige overval en vraagt getuigen zicht te melden.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.