Redactie overval 0 reactie(s) zo 19 juni 2022, 16:31

Overval op dierenwinkel aan de Boschdijk; politie op zoek naar dader

Laatste update: 19 jun 2022 16:31 uur

EINDHOVEN – Zondagochtend rond 11.40 uur werd een winkel in dierenbenodigdheden aan de Boschdijk in Eindhoven overvallen. Een medewerkster werd bedreigd en gedwongen tot afgifte van geld.

De dader betreft een ongeveer 18-jarige jongeman met een licht getint uiterlijk. Hij is ongeveer 1.70 a 1.80 meter lang en heeft een smal postuur. De jongeman had een capuchon over zijn hoofd en droeg verder een zwart Adidas trainingspak. Hij kwam de winkel binnen en eiste geld. Om zijn eis kracht bij te zetten bedreigde hij de medewerkster met een wapen. De dader ging er vervolgens met zijn buit weer vandoor. Waar hij naartoe is gevlucht is niet bekend.

De politie startte direct een onderzoek in de omgeving in de zoektocht naar deze dader. Helaas werd hij niet meer aangetroffen. Agenten hoorden het verhaal van het slachtoffer aan en deden de eerste opvang. Uiteraard worden camerabeelden bekeken en zijn agenten op zoek naar nog meer beelden in de omgeving die mogelijk meer duidelijkheid kunnen geven over de vluchtroute van de dader en over hoe hij bij de winkel is gekomen.

Iedereen die mogelijk iets heeft gezien dat kan helpen of informatie heeft die naar de dader zou kunnen leiden roepen we op dit te delen via de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons