Redactie overval 0 reactie(s) ma 07 november 2022, 16:12

Rotterdammer (18) aangehouden in onderzoek naar woningoverval Veldhoven

Laatste update: 7 nov 2022 16:12 uur

VELDHOVEN – In het onderzoek naar de woningoverval op de Helleberg in Veldhoven is vrijdagmiddag rond 15.00 uur een 18-jarige man uit Rotterdam aangehouden.

In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 november werd een 80-jarige man in zijn woning aan de Helleberg in Veldhoven overvallen. Het slachtoffer raakte daarbij behoorlijk gewond en moest naar het ziekenhuis. Inmiddels is hij uit het ziekenhuis ontslagen.

Onderzoek

Uiteraard is de politie direct een onderzoek gestart naar deze overval. Daarbij werd al snel duidelijk dat de dader de auto van het slachtoffer had meegenomen. Deze werd vervolgens als gestolen geregistreerd.

Aanhouding

Op vrijdagmiddag rond 15.00 uur kreeg de politie in Tilburg een melding dat op de Hasseltweg een jongeman lag te slapen in een auto. Toen zij hem controleerden ontdekten ze al snel dat het om de auto ging die bij de overval in Veldhoven was gestolen. Daarop is de 18-jarige Rotterdammer aangehouden en de wagen in beslag genomen. We doen op dit moment verder onderzoek naar zijn betrokkenheid bij de overval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons