Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 11 oktober 2021, 16:50

Schoten gelost bij aanhouding na steekpartij in supermarkt Eindhoven

Laatste update: 8 maanden geleden

EINDHOVEN – Maandagmiddag 11 oktober raakte twee medewerkers van de Albert Heijn aan het 18 Septemberplein gewond nadat zij iemand aanspraken op winkeldiefstal. Hierop ontstond een worsteling waarbij beide werden gestoken. Een van hen raakte gewond in zijn zij. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling, ze waren niet in levensgevaar.

De verdachte vluchtte direct na het incident weg. In de omgeving werd uitgebreid naar de verdachte gezocht. Ook werd een signalement van de verdachte verspreid. Daarop kregen we al snel een melding dat de man in de buurt was gezien door een alerte burger. In een nabije parkeergarage werd een 37-jarige verdachte aangehouden. Tijdens de aanhouding werden door collega’s twee waarschuwingsschoten gelost. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

In de supermarkt wordt uitgebreid sporenonderzoek gedaan door forensische opsporing en zijn agenten in gesprek met diverse getuigen en omstanders. Onderzoek zal verder uit moeten wijzen wat er precies is voorgevallen in de supermarkt. Heeft de politie nog niet met u gesproken en heeft u relevante informatie over het incident, dan hoort de politie dat graag. Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.