Redactie overig 0 reactie(s) wo 21 december 2022, 16:03

Steekincident op het asielzoekerscentrum in Budel na ruzie tussen bewoners

Laatste update: 1 maand geleden

BUDEL – Bij een steekincident op het asielzoekerscentrum (AZC) in Budel is in de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 december een 32-jarige man gewond geraakt. Een 48-jarige verdachte is direct hierna aangehouden. Beiden mannen wonen op het AZC.

Ruzie tussen bewoners

Rond 01.00 uur ontvingen wij een melding dat het slachtoffer gestoken zou zijn door de verdachte. De aanleiding hiervoor zou een ruzie tussen bewoners zijn, die uiteindelijk resulteerde in dit steekincident. Het slachtoffer werd in zijn schouder gestoken en ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Hij is naderhand in het ziekenhuis behandeld voor een oppervlakkige steekwond.

Onderzoek

De beveiliging van het AZC wist de verdachte direct na het incident vast te houden en droeg de man aan de politie over. De man is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek waarin de politie onder andere meer te weten wil komen over de exacte toedracht van dit incident.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.