Redactie misdaad 0 reactie(s) do 15 september 2022, 16:32

Twee broers aangehouden na steekpartij in woning aan de Brederolaan in Eindhoven

Laatste update: 4 maanden geleden

EINDHOVEN – Vannacht vond er een steekincident plaats in een woning aan de Brederolaan in Eindhoven. Rond 02.30 uur kwam de melding van een conflict tussen familieleden op dat adres. Daarbij liep een 22-jarige bewoner een lichte steekwond op aan diens arm. Een andere bewoner, de 24-jarige broer, is direct als verdachte aangehouden voor het steken. Na behandeling in het ziekenhuis werd ook de 22-jarige broer aangehouden voor de mishandeling van een ander familielid.

Aanleiding

Agenten kwamen ter plaatse na een melding van een steekincident op het adres. Uit onderzoek blijkt dat er een ruzie was tussen familieleden. Na mishandeling van een ander familielid raakten twee broers slaags met elkaar, waarna een van de broers de ander in de bovenarm stak.

Aanhoudingen

De 24-jarige broer is meteen als verdachte aangehouden. De gewond geraakte broer liep zeer lichte verwondingen op aan zijn bovenarm. Hij werd na behandeling in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van de mishandeling van het andere familielid.

Vervolgonderzoek

Uit onderzoek blijkt dat de aanleiding van de ruzie in de familiaire sfeer ligt. Beide verdachten worden vandaag gehoord om de aanleiding en toedracht helder te krijgen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.