Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 19 december 2022, 16:29

Twee mannen in Eindhoven opgepakt door arrestatieteam

Laatste update: 1 maand geleden

EINDHOVEN – In alle vroegte werden vanochtend twee mannen in Eindhoven aangehouden door een arrestatieteam. De twee aanhoudingen zijn een vervolg op de actiedag van een groot drugsonderzoek op 18 oktober j.l.

In een woning aan de Brestlaan werd een 38-jarige man aangehouden voor de productie van synthetische drugs. Op datzelfde moment werd in een woning aan de Canneshof een 37-jarige man aangehouden voor o.a. het dumpen van drugsafval. Beide mannen zitten vast voor verder onderzoek en worden komende week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Actiedag

De recherche in Eindhoven doet sinds november 2019 onderzoek naar een organisatie die zich op grote schaal bezighoudt met de productie en handel van synthetische drugs en het witwassen van crimineel vermogen. Tijdens de actiedag op 18 oktober werden al negen verdachten aangehouden en tientallen locaties in Nederland en Spanje doorzocht. Naast de nodige drugs en benodigdheden voor de vervaardiging ervan, werden o.a. ook grote sommen geld, vuurwapens en munitie gevonden. Bij de actie waren in totaal ruim 1.000 opsporingsambtenaren betrokken.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.