Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 06 mei 2022, 22:59

Verdachte aangehouden na meerdere aanrandingen in Maarheeze

Laatste update: 9 maanden geleden

MAARHEEZE – In Maarheeze werden op vrijdag 6 mei meerdere vrouwen aangerand. Dit gebeurde in en rondom een supermarkt aan de Smits van Oyenlaan. Een 27-jarige inwoner van Budel kon hierop direct worden aangehouden.

Aanhouding
Op vrijdagmiddag 6 mei ontving de politie een eerste aangifte van een aanranding in het centrum van Maarheeze. De aangeefster kon hierbij een duidelijk signalement van de verdachte geven. Op basis van meldingen die volgden kon bepaald worden waar de verdachte zich bevond. Agenten ter plaatse wisten de man met het gegeven signalement direct aan te houden.

Onderzoek
Op basis van de meldingen doet de politie verder onderzoek en spreken wij met slachtoffers en getuigen. Hebt u vandaag in deze buurt iets vergelijkbaars meegemaakt? Dan vragen wij u om zich bij de politie Oost-Brabant te melden. Mocht u over meer informatie beschikken, dan horen we dat graag via 0900-8844. Vanzelfsprekend kan dat ook anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.