Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 13 juni 2022, 7:24

Geen sprake van aanrijding met voetganger op A67 [update]

Laatste update: 13 jun 2022 16:17 uur

GELDROP – Maandagmorgen rond 1.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er een gewonde man langs de snelweg lag. Volgens een getuige was de man aangereden door een vrachtwagen die vervolgens niet stopte. Deze getuige verleende overigens direct eerste hulp aan het slachtoffer.

Hulpdiensten troffen ter plaatse inderdaad de gewonde man. Deze is direct naar het ziekenhuis gebracht en was ter plaatse in verband met de hulpverlening niet aanspreekbaar voor de collega’s. Aan de hand van de bevindingen ter plaatse en de getuigenverklaring ging de politie daarom ook uit van een aanrijding en deed een getuigenoproep via deze website.

Onwel

Later deze maandagochtend bleken de verwondingen van het slachtoffer mee te vallen en hebben we hem in het ziekenhuis gesproken. Daaruit bleek dat de man niet was aangereden. Hij was met zijn auto gestrand langs de snelweg en vervolgens over de vluchtstrook gelopen om hulp te zoeken omdat hij geen telefoon bij had. Daarbij werd hij onwel en is gevallen waarbij hij diverse verwondingen aan zijn gezicht en handen opliep.

Omdat op het moment van zijn val een vrachtwagen passeerde interpreteerde de getuige de situatie niet helemaal correct. De door de politie aangetroffen situatie gaf vannacht dus nog geen aanleiding om aan deze lezing te twijfelen.

Gelet op de nieuwe informatie doet de politie geen verder onderzoek meer.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons