Redactie overig 0 reactie(s) vr 17 december 2021, 16:19

Woning aan de Vaartbroek in Eindhoven zwaar beschadigd door vuurwerkbom

Laatste update: 8 maanden geleden

EINDHOVEN – In de nacht van vrijdag 17 december werden de bewoners aan de Vaartbroek in Eindhoven rond 1.00 uur opgeschrikt door een harde knal bij hun woning. De voorzijde van de woning is hierdoor beschadigd geraakt. De bewoners zijn ongedeerd gebleven.

Explosie
De recherche onderzoekt het incident. Er zijn resten gevonden van een brand-/vuurwerkbom en we gaan ervan uit dat de bom opzettelijk tot ontploffing is gebracht bij de woning. We gaan uit van meerdere verdachten en zijn nog op zoek naar meer informatie over wat daar precies gebeurd is.

Weet jij meer (eventueel anoniem)?
Het onderzoek naar de explosie is in volle gang. Zo worden onder andere camerabeelden opgevraagd en bekeken. Ook worden de gevonden sporen onderzocht.

Weet jij meer over dit incident, heb je iets gezien of gehoord of heb je camerabeelden? Dan komt de politie graag met je in contact. Je kunt bellen naar 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Eindhoven

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Eindhoven
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.